25 Ocak 2015 Pazar

EMZIRME ONLUGU KALIBI VE YAPILISI

EMZİRME ÖNLÜĞÜ KALIBI VE YAPILISI


   Oğluma hamileyken çıkardığım ihtiyaç listesindeki eksiklerden biri de emzirme önlüğüydü. Önlüğün piyasadaki örnekleri genelde ince kumaştan, yani mahreminizi güneş ışığı ya da suni ışıkla herkes görebilir. Kalın kumaştan olanlar ise öyle kötü bir kumaşla dikilmiş ki, bebeğiniz zaten emerken vücud ısısı yükselir, bir de kumaş kalınlığıyla epeyce terletirsiniz yavrucağı, Allah korusun...

   130 cm e 65 cm ölçülerinde, dikdörtgen kumaşa, ortadan 45 cm ara bırakacak şekilde, simetrik, dilediğiniz kalınlıkta, 50 cm boyundan geçecek kumaş dikilir. 

   Aşağıdaki emzirme önlüğünü dilediğiniz kumaşla yapabilir, çocuğu terletmeyecek, hava almasını da engellemeyecek, şeffaf olmayan, vücut hatlarınızı göstermeyecek sağlıklı kumaşlar tercih etmenizi öneririm. Emzirme önlüğünü dikerken, kendinize özgü el emeğiyle süsleyebilirsiniz. 45 cm olan bölgeye, emzirirken göz teması kurmak için eski bir sütyen baleni ya da yoğurt kovası sapı ile kavisli bir hale getirebilirsiniz. Böylece hem çocuk sizi görür hem de hava alabilir. 






emzirme onlugu kalibi ve yapilisi
Güle Güle Büyüsün Bebeğiniz...
Sevgiyle...










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ziyaretiniz için Teşekkür ederim. Soru, görüş, yorum ve önerileriniz için lütfen yorum yazın. Teşekkür ederim.